TIHI!

PUBLICERAD: 2008-06-26 TID: 10:50:06 KATEGORI: Allmänt SÄG NÅGOT: 3
Babbi har gjort en ny blogg desgin till mig....gissa om jag är lycklig.... den är så snygg, ja ni ser ju själva hur snygg den är. Nu är det ju nästan så att man måste sitta och titta på den hela tiden och skriva en massa saker bara för att den är så himla fin. =)


Chessi flipp på gräsmattan!


Vi (jag och min familj då) var ute och käkade på el greco i går och sen när vi kom hem så åt vi lite god maräng tårta.....mmmm goooootttttttt den hade citronfromagé som fyllning, grädde, ananas och blåbär på toppen.... super gott blev det....... och självklart fick Chessie hel flipp och lekte mossuppdragar maskin. Snart blir det nog en runda till hbg..... ska se om jag kan hitta lite olika saker jag behöver till djuret..... skulle behöva en spårsele och spårlina.....och en schäferkarda.... ingen aning om vad det är men det ska vara bra när man ska borsta hunden.....

Anställnings intervju!

PUBLICERAD: 2008-06-12 TID: 14:02:19 KATEGORI: Allmänt SÄG NÅGOT: 1
Ringde till en kille som har nb-taxi i hbg förra veckan, som skulle ringa tillbaka, men det gjorde han inte....
Så jag ringde honom idag igen. Han hade tappat bort mitt nummer och hade hoppats på att jag skulel ringa tillbaka...
Så vi snackade lite och sen imorgon ska jag träffa honom på en anställningsintervju.
Det ska bli skit kul... kanske inte behöver vara uten pengar så länge då! man kan ju alltid hoppas.

Xandira ringde mig också igår och snackade något om att hon kanske hade hittat en stuga till mig i vejbystrand... man kan ju alltid hoppas på att man kan få bo där ute hade varit mysigt.....
Vilken idyll det hade kunnat bli!

men men..... allt får ta sin tid.
nu ska vi inte utbringa några skål i förtid här....Som sagt vill jag inte bli besvinken igen.......

Länge sen!

PUBLICERAD: 2008-06-10 TID: 14:37:04 KATEGORI: Allmänt SÄG NÅGOT: 1
Det var ett tag sen man skrev här!
Har inte riktigt haft tiden, men jag gör ett halv hjärtat försök!
På senaste tiden har jag lyckast säga upp mig från jobbet.....Kanske något korkat gjort men jag stod verkligen inte ut längre!
Något inveklat, men det hela sluta med att ordförande skreck åt mig och det var det som fick bägaren att rinna över och så blev det en flod.
Så nu är man arbetssökande, någon som har ett jobb liggande till mig?
Känns ganska tråkigt att ha sagt upp sig, kommer sakna mina kollegor som fan och jag gillar ju trotts allt jobbet.
Men det finns ju inte en chans i världen att man lyckas byta ut hela styrelsen.
Så gjort är gjort, nu ska man bara få tummen ur röven och skaffa ett nytt jobb.

Fick en liten tanke ställare igår,,,, blev bjuden på en student, en vän i linneryds son tar studenten. Har kännt dom hur länge som helst känns det som, men pågen har ju alltid varit liten tycker jag, helt plötsligt är han 20 år..... jag blir knäpp gammal som fan känner jag mig......och till på köpet blir man ett år äldre på lördag.. snart är det dax att sluta fylla år.
nu vill jag inte bli äldre förens jag har hittat vad jag vill göra med mitt liv.
Känns som man kommer stå och stampa nu ett tag på samma fläck.
Blev också lite sur på värdet igår..... har jobbat hur länge som helst och då har det varit jätte fint väder vindstilla och helt underbart, så jag tänkte att på min lediga dag (igår) skulle jag spendera på stranden.... men tji fick jag. Visst det var ju fortfarande fint väder ute, men det blåste ju så mycket at tman inte kunde ligga på stranden och bara mysa......
Fan va irriterad jag blev.
Hoppas iallafall att vädret blir bättre till helgen, hade ju tänkte spendera min födelsedag ute i ängelholm, uteservering och sen stranden. Hoppas verkligen att det blir så.............trött på att bli besviken.