Jobbigt!

PUBLICERAD: 2008-10-13 TID: 21:50:50 KATEGORI: Allmänt SÄG NÅGOT: 6
Nu kanske det börjar lätta lite! Vi får se! Pratade med a-kassan idag och det verkar som om mina pengar är påväg och det kan ju göra livet lite lättare att man kanske kan få fokusera på de andra som är jobbigt!

Vet inte rikgit hur jag ska uttrycka mig.... har så mycket att säga men vet inte riktigt hur eller vad jag ska säga. Men jag ska försöka börja nysta i det lite smått så får vi se var vi landar. Jag tycker det är jobbigt att behöva vara underst...ligga i underläge till allt och alla, alltid betyda minst,känns som ett dumt sätt att förklara det på men det är ungefär så det känns. kan inte beskriva allt som snurrar i skallen på mig, det är svårt att förklara.... känner på mig att detta inlägg kommer ta tid att skriva.

Känner mig mentalt nertryckt i skorna, har ingen större lust att umgås med människor överhuvudtaget. Förlitar mig för tillfället på en viss männsika vilket inte är det snällaste mot honom, då han har mycket att tänka på själv. vill inte förstöra hans vardag med mitt lidande. Jag vill skriva mer angående detta men jag vet inte hur jag ska uttrycka mig utan att bli missförståd. Känner mig lite som Peppe skrev i sin blogg om att vara tråkig. känner mig tråkig som fan har unte ork att göra något för att bry mig. Vill inte vara tråkig, försöker umås med mina vänner så gott det går, men just nu vill jag bara vara och det är inte alltid lätt när man hela tiden måste försöka förklara hur man mår när man inte igentligen vet.

Andra saker som är jobbigt är att inte veta vad som kommer hända eller vad man vill med livet, det stör mig att inte ha en plan med livet. Hade en plan förut men den har jag lyckats förstöra, på olika vis. Jag är trött på att behöva lev med alla dessa jäva frågor som det inte finns något svar på. Trött på ovisshet, bajs och mer bajs.........................

Måste nog också lägga ner förväntningarna på mig själv... jag kan inte vara något jag inte är och kan inte ge mer än jag har...jag blir inte bättre hur mycket jag än försöker.

Fy fan va jobbigt det är att tänka på detta..Har inte ens lyckats gå igenom halva mitt huvud och jag börjar snart att gråta så jag tror det är bäst jag slutar här även fast jag inte kommit någonstanns....