Karin genom tiderna från 1½ till 24

PUBLICERAD: 2008-07-22 TID: 23:37:58 KATEGORI: Allmänt SÄG NÅGOT: 1

Nya Mozart 1½ år


Första skolfotot 7 år


Lekte med pappas nya kamera ca 14 år


Skolfotot i 9:an så ca 15 år


Peppes 18 års dag så jag var 17 år


Hål i näsan så 18 år


Fobi är fotografen och 18 år här med


Zoe min vampyrkaraktär så ca 19 år


Precis tagit studenten så 20 årHemma hos Cecilia 21 år


22år gammal


Väldigt nytagna bilder så 24

Det ända gemensamma från frösta bilden till sista är hårfärgen.

Stampa

PUBLICERAD: 2008-07-22 TID: 00:34:52 KATEGORI: Allmänt SÄG NÅGOT: 1
Ja då var man arbetslös igen. Hoppas man inte är det lika länge denna gången som förra! men jag börjar redan känna symtomen från förra gången, översocial, stressad, lat.. med mera, med mera. Känns ganska konstigt att inte få jobba faktiskt man blir lite förslappad, så här i efterhand skulle jag kunna se mig lite som en arbetsnarkoman, fast kasnke en lättare variant. Tycker helt enkelt att det är ganska tråkigt. Känns som om man inte får ett jobb snart kommer man stå och stampa på samma ställe länge hamna i de dåliga banorna och traska där länge, inget jag har lust med, vill gå vidare med mitt liv, komma någonstanns, obevandrad mark.

Det ska iallafall bli cocktail fest på fredag....ska bli riktigt roligt...massor med vänner och kul, det gillar jag.

Var ute hos Peppe i kväll... drack kaffe och snackade skit, babbi var där också. Hon och hennes sambo ska åka till prag tidigt i morgonbitti. Jag är mer än lite avis kan jag lungt säga. älskar prag även om det var ca 10 år sen jag var där, men det är ett underbart ställe.

Annars har väl inte så mycket hänt, hade lite fest i lördags vi åt bacon lindad kyckling med diverse saker till, super gott tyckte jag det var. Vi spelade tp och hade allmänt trevligt, gillar spontana fester, dom kan bli dom bästa.

Var bara tvungen att lägga upp en bild på snuttan!

Arvika 3-5/7-08

PUBLICERAD: 2008-07-15 TID: 00:03:20 KATEGORI: Allmänt SÄG NÅGOT: 1

Jag är inte galen, lovar!

Ja det var ju ett tag sen det var men jag har inte riktigt varit hemma och haft tid att lägga upp det här! Mycket trevlig festival måste jag säga, kanske lite mycket synthmusik men jag överlevde, hade ju lyckats skaffa snebena innan jag åkte dit så jag var ju inte helt ute och reste.... så nästan ut som om jag hörde hemma, svarta kläder och snebena.... standard......nä det kanske var lite elak för det var faktisk många fler mer konstiga saker i håret, eller ja många av tjejerna hade det....plastband i skrickiga färger och sånt....höga platåskor.......Jag, Andreas & Ida

Vi tre delade tält, smidigt och bra måste jag säga, inte kul att ligga ensam tycker jag.......det blir så himla ensamt då, jag själv i mitt gigantiska tält, tråkigt...... och nej för er som undrar så festivalknullar man inte......ÄCKLIGT! otvättade kön och annat äckligt nej aldrig i livet.Ida och Andreas utspökade till Combichrist


Ida med 1 vecka gammal bäbis


Nej det var inte så att det skedde en förlossning på stället.... det är fejkblod. men bilden blev så himla bra och bizzar så jag var tvungen att ta den och lägga upp den. Det bästa är att bäbisen tyckte det var super mys att ligga där...hon var söt (bäbisen alltså) Tror det var vad man kan få ut av arvika...... Mysigt, galet och en lugn festival i det stora hela.... kanske för mycket små ungar (inte bäbisen utan fjortisar). Rekomenderar dock festivalen för folk som inte gillar överdrivet stora festivaler.